Infoblad geeft duidelijkheid over ventilatiesystemen

luchtkwaliteit
De kwaliteit van ventilatiesystemen is van directe invloed op energieprestatie en gezondheidsaspecten. 
Duurzame woningen zijn gezonder voor mensen, beter voor het milieu en ze kosten minder (schaarse) grondstoffen. Daarom stimuleert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties energiebesparende maatregelen in woningen.
Samen met een lucht- en waterdichte gebouwschil is het ventilatiesysteem één van de basiselementen van een woning. Iets wat gewoon moet kloppen en waar je als bewoner vooral geen last van wil hebben.
In de praktijk blijkt echter dat het ventilatiesysteem het meest genoemde negatieve beoordelingsaspect van woningen is. Reden voor Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) om een infoblad aan het onderwerp ventilatie systemen in energiezuinige woningen te besteden.
Bron: RVO

Info bladLees meer

Onderhoud aan textiele luchtverdeelslangen

luchtsokken2005
Installaties bepalen voor een belangrijk deel het comfort in het gebouw. Het is dan ook van groot belang dat deze optimaal blijven functioneren. Niet alleen de technische installaties dienen goed onderhouden te worden om storingen te voorkomen, maar een goede hygiënische conditie van bijvoorbeeld de luchtbehandelingkast en haar luchtfilters zorgt ervoor dat de toevoerkanalen minder snel vervuilen en bovendien dat de luchtbehandelingkast een langere technische levensduur zal hebben. Bron: Koudeenluchtbehandeling
Offerte voor het reinigen van luchtverdeelslangen klik hier!
Lees meer

Webshop gelanceerd

venklimaweblogo

Vanaf vandaag is onze webshop geheel online. Hier kunnen alle producten online worden gekocht.
Neem direct een kijkje! Lees meer